"По-лошият Вернер, защо се самозалъгваме"? Интернет съсипа от критики Дарвин Нунес


"По-лошият Вернер, защо се самозалъгваме"? Интернет съсипа от критики Дарвин Нунес
Снимка: Getty Images

1620 0

Ливърпул поднови сезона си със загуба от големия съперник Манчестър Сити в битката за Карабао Къп. Мърсисайдци на три пъти бяха догонващи в резултата, като в два от тях се съвзеха и дори можеха да осъществят пълен обрат. В крайна сметка загубиха с 2:3 и отпаднаха от турнира.

Критиките за това спокойно могат да бъдат поднесени както към защитата на мърсисайдци, така и към новия нападател на тима Дарвин Нунес. Уругваецът все още не успява да намери най-добрата си форма, което е разбираемо, но представянето му срещу "гражданите" бе покъртително. Той изпусна 4 чисти голови положения, при които дори не уцели вратата.

Поредните му колебливи изяви предизвикаха бурна вълна от подигравки от противникови фенове, както и огромно недоволство от запалянковците на "червените" спрямо тарана.

"Защо се самозалъгваме за това момче? Обичам го, но струва 85 млн. Това е недопустимо... Най-забавният футболист в историята. Това е просто лоша версия на Тимо Вернер", гласяха само част от хилядите коментари в социалните мрежи.

От пристигането си на "Анфийлд" до момента Нунес е изиграл 19 мача. В тях той записва 9 гола и 3 асистенции, което предвид голмайсторските качества на суперзвездата на тима Мохамед Салах, изглежда задоволително, поне като статистика.

Ето какво каза Юрген Клоп след отпадането от Карабао Къп

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички