Поиска да стори нещо невиждано за играч във Висшата лига: От Манчестър Сити не му дадоха (ВИДЕО)


Поиска да стори нещо невиждано за играч във Висшата лига: От Манчестър Сити не му дадоха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

786 0

Манчестър Сити записа седма поредна победа във Висшата лига и събра 85 точки - две повече от Арсенал при равен брой изиграни мачове. "Гражданите" са на два успеха от титлата, а скоро може да имат и по-добра разлика от "топчиите" (след 9:1 в последните два шампионатни мача), като към момента са +58, а лондончани са +60.

Йошко Гвардиол можеше да стане първият защитник с хеттрик във Висшата лига

Гвардиола с нови два гола за Манчестър Сити

Любопитен е голмайсторът, който реализира две от попаденията срещу Фулъм. Това е бранителят Йошко Гвардиол, който откри резултата в 13-ата минута. В края на мача се стигна до любопитен момент, когато бе отсъдена дузпа за Манчестър Сити.

Тогава Гвардиол поиска да изпълни 11-метровия наказателн удар и да потърси хеттрик - нещо, което никой бранител в историята на Висшата лига не е постигал. Кайл Уокър и Рубен Диаш обаче не му позволиха и в крайна сметка тя бе реализирана от Хулиан Алварес.

Гвардиол обаче не показа никакви наченки на негативна реакция в нито един момент, а след това отпразнува гола с Алварес. След срещата той бе попитан за този момент и заяви пред TNT Sport:

"Нови два гола, щастлив съм. Разбира се, записахме и суха мрежа. Обсъдихме аз да изпълня дузпата. Казах, че разбира се, че бих искал да я изпълня, но все пак знаем кои ги изпълняват и той (бел. ред. Алварес) я взе. В крайна сметка Хулиан я изпълни и съм щастлив за него, че вкара".

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Любопитен факт пък е, че "гражданите" печелят дузпа във всеки от последните си осем мача срещу Фулъм във всички турнири. Вижте головете и повече за това как Манчестър Сити разби Фулъм, а Де Бройне изравни Фабрегас (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички