Резерва спаси Ливърул от голям резил на "Анфийлд" (ВИДЕО)


Резерва спаси Ливърул от голям резил на "Анфийлд" (ВИДЕО)

1381 0

Резервата Дивок Ориги спаси Ливърпул от голям резил на "Анфийлд". Нападателят вкара в 6-ата минута на продължението за 2:2 с Уест Бромич в среща от 16-ия кръг на Висшата лига.

Домакините първи поведоха в резултата след гол на Хендерсън в 21-ата минута, но гостите стигнаха до обрат с попадения на Доусън и Олсон в 30-ата и 73-ата минута.  

Централният защитник на домакините Деян Ловрен от състава на домакините бе изнесен на носилка четвърт час преди края с кислородна маска на лицето след тежък сблъсък с Гарднър. Хърватинът очевидно изпитваше ужасяваща болка, а от коляното му течеше кръв. Именно принудителното му напускате, накара Югрен Клоп да рискува. Вместо да вкара защитник, германецът пусна именно Ориги, а на мястото на Ловрен се върна да играе Емре Джан.

След този мач Ливърпул е 9-и с 24 точки, на 5 от четвъртото място, което последно дава право на участие в Шампионска лига. Там в момента се намира Манчестър Юнайтед.

Уест Бромич има 20 точки и заема 13-ото място.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички