Салах за Клоп: Ще поддържам комуникация с него за цял живот


Салах за Клоп: Ще поддържам комуникация с него за цял живот
Снимка: Getty Images

3748 0

Крилото на Ливърпул - Мохамед Салах, говори за отношенията си с Юрген Клоп преди последния мач за сезона - срещу Уулвърхемптън в 38-ия кръг.

Двамата ще комуникират цял живот

Египтянинът даде да се разбере, че не си е развалил отношенията с германеца, след като двамата се скараха, когато Клоп пусна Салах като резерва неотдавна в мача срещу Уест Хем от Висшата лига.

Атакуващият играч сподели и кои са моментите в периода на мениджъра, които завинаги ще помни. След този двубой Клоп се разделя с мърсисайдци.

"Спомням си как при първия ни телефонен разговор той ми обясни, че иска да се присъединя към клуба. Разясни ми, че изгражда нов отбор със Садио (Мане) и Боби (Фирмино) и иска да играя с тях.

Той каза: "Възнамерявам да подобря играта ти и ще ти дам свободата да правиш каквото искаш". А аз казах: "Добре, ще дойда". Дойдох, какво стана после видяхте сами.

Тук сме от седем или осем години, така че има твърде много моменти (от които да избирам), но мисля, че спечелването на Висшата лига, след като Челси победи Манчестър Сити, както и спечелването на Шампионска лига, са тези, които винаги помня, защото там имаше твърде много емоции.

"Той ме направи по-добър играч, аз него - по-добър треньор"

Винаги гледам на ситуацията от човешка гледна точка. Той определено ме подобри като играч и аз му помогнах много като треньор. Помагахме си много и дадохме всичко от себе си за клуба, за да печелим трофеи, всеки го знае.

Но чисто човешки, ако имам проблеми, мога да говоря с него и да се обърна към него като към човек. Мисля, че определено ще поддържаме комуникацията си завинаги, цял живот. Защото това не са само работни отношения, те съществуват и извън тях, и ние винаги ще поддържаме връзка", каза египтянинът пред "Sky Sports". А ето как по-рано Клоп коментира скандала със Салах

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички