След унизителната загуба от Ливърпул: Тен Хаг отново посочи трофеите си и влезе в "престрелка" с журналист


След унизителната загуба от Ливърпул: Тен Хаг отново посочи трофеите си и влезе в "престрелка" с журналист
Снимка: GettyImages

3065 0

През лятото ръководството на Манчестър Юнайтед взе решение да не уволнява Ерик тен Хаг, но началото на новия сезон той не оправдава очакванията. Още след три кръга „червените дяволи“ имат 2 загуби, а тази срещу Ливърпул със сигурност повдигна отново много въпроси към работата на нидерландския специалист.

Ерик тен Хаг и Арне Слот

Неговият състав изглеждаше покъртително в голяма част от мача и напомни на представянията от миналата кампания. На пресконференцията след мача Тен Хаг беше видимо гневен и влезе в словесен спор с един от журналистите, присъстващи на нея.

Тен Хаг несъгласен с изказаното мнение

Журналистът попита нидерландеца дали според него това представяне се дължи на футболистите, или на треньорите в Юнайтед, което отприщи гнева на треньора. Той веднага отвърна: „Какво искаш да кажеш? Може би ще ми обясниш защо толкова грешки и с такава честота прави тима."

Още: Манчестър Юнайтед няма победа над Ливърпул в лигата вече 2 години

Въпросният кореспондент изброи моментално няколко неща от мача, които ‚според него, са се наблюдавали и в целия минал сезон: "Постоянно губене на топката в собственото поле, изнасяне от вратаря и защитниците, което води до грешки близо до вратата, оттам шансове за съперника. Контраатаки, при които вашият опонент има числено превъзходство. Допускане на множество положения пред вашата врата на вашия стадион срещу най-големите Ви противници. С огромно уважение, Ерик, това го виждаме от прекалено дълго време."

Тен Хаг изслуша аргументацията на журналиста, но изтъкна, че ако е така, е нямало как да спечели със своя отбор до този момент цели два трофея: „Не мисля така, иначе нямаше как да се окичим с успехи в няколко турнира. Там също победихме топ отбори. Така че съжалявам за теб, но аз гледам по друг начин на нещата.“

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Официално: Наполи взе Скот Мактоминей от Манчестър Юнайтед

С кратък и точен отговор: Ерик Тен Хаг каза дали Санчо ще остане в Манчестър Юнайтед

Удар за Манчестър Юнайтед: Мейсън Маунт се контузи - точно преди дербито с Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички