Специалния разкри дали Джон Тери ще остане в Челси


Специалния разкри дали Джон Тери ще остане в Челси

1190 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо хвърли светлина върху случая с Джон Тери, след като на Острова спекулираха, че защитникът все още не е получл предложение за нов договор и най-вероятно ще напусне тима от "Стамфорд Бридж" в края на кампанията.

Специалния беше категоричен, че е доволен от показаното от капитана през настоящия сезон, като след неговия край бившият английски национал ще подпише за още година.

Преди началото на кампанията Тери отхвърли едногодишно продължение на своя контракт, настоявайки за още поне сезон.

Това не се случи, след като в разговор с треньора са стигнали до споразумението защитникът да преподписва сезон за сезон, в зависимост от формата, която показва.

"Джон прие, че ние ще процедираме година за година с усмивка. Той прие това предизвикателството и вече го спечели, като ще поднови договора си с клуба в края на сезона. Това е, което клубът иска. Това, което Джон иска и то се случи“, сподели португалецът.

В същото време самият Моуриньо се врече във вярност на Челси, настоявайки че ще остане, докато собственикът Роман Абрамович не реши друго. В същото време обаче Жозе заяви, че към момента не смята да подновява официално договора си.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

"Имам договор за още две години с Челси. Не очаквам оферти. Нямам намерение да давам никакви поводи за спекулации. Искам да остана и нямам никакво намерение да напускам. Нямам нужда от нов договор точно в момента. От самото начало повтарям, че ще остана в Челси, докато г-н Абрамович ме иска да съм част от отбора“, каза Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички