Съндърланд разтърси Челси в "мача на живота си"


Съндърланд разтърси Челси в "мача на живота си"
Снимка: Getty Images/Guliver

1106 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е доволен от старанието на момчетата си, въпреки факта, че лондончани загубиха точки за трети път този сезон. Тимът на португалеца завърши наравно 0:0 в гостуването си на "черните котки" на "Стейдиъм ъф Лайт" от 13-и кръг на Премиършип.

"Взехме една точка, получи се труден мач. Само единият отбор се опитваше да победи от първите минути, а Съндърланд се защитаваше и го правеше добре. Това не е престъпление, а просто тактика и тя им донесе успех. Бяхме малко уморени в края на срещата, но не мога да кажа нищо лошо за моя отбор. Тук винаги е трудно да се играе, за това Съндърланд имаше цяла седмица за подготовка. Играчите ми направиха всичко, за да победят, но не успяха да го сторят", каза Моуриньо след мача.

Колегата му Гус Пойет, бивш играч на Челси, призна, че това е бил "мачът на живота" за неговия отбор. "Челси трудно щеше да отбележи, дори да бяхме играли и три часа. Знаехме, че ни чака труден мач. Опитахме се да играем компактно и съм доволен от отбора си", каза уругваецът.

Челси остава лидер в таблицата с 33 точки, а Съндърланд е 13-и с 14 т. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички