Тен Хаг пак отърва кожата: Нов обрат спаси работата му в Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Тен Хаг пак отърва кожата: Нов обрат спаси работата му в Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

349 0

Манчестър Юнайтед постигна труден успех с 2:1 над Брентфорд след обрат в мач от осмия кръг на английската Висша лига. В герои за тима на Ерик тен Хаг се превърнаха Алехандро Гарначо и Расмус Хойлунд.

Манчестър Юнайтед си тръгна с трите точки

Още: Напрежението върху Ерик тен Хаг не пада: Има нов кандидат за поста му в Манчестър Юнайтед

"Пчеличките" успяха да открият резултата дълбоко в добавеното време, когато Итън Пинок се възползва от центриране на Микел Дамсгор и прати топката в мрежата за 0:1. За този гол обаче сериозна вина може да понесе и медицинския щаб на Манчестър Юнайтед, който на три пъти по време на първата част не успяваше да спре кървенето от главата на Матайс де Лихт, която бе разбита след сблъсък с Кевин Шаде в началото на двубоя.

Играчите на Манчестър Юнайтед успяха да стигнат до много бързо изравняване в началото на втората част чрез Алехандро Гарначо. То дойде след хубаво центриране на Рашфорд от вътрешността на терена, което бе засечено с отсечен удар от аржентинеца, който реализира за 1:1.

Именно Расмус Хойлунд успя да осъществи пълния обрат за Манчестър Юнайтед в 63-ата минута, когато той бе изведен очи в очи с Флекен след брилянтна асистенция на Фернандеш и елегантно реализира за 2:1.

С победата "червените дяволи" се изкачват на десетата позиция с 11 точки. Брентфорд пък е на 12-ото място с 10 пункта на своята сметка.

 

Главоболията за Тен Хаг нямат край: Губи ключов халф за важен мач на Манчестър Юнайтед

Погба за отношенията си с Моуриньо в Юнайтед: Бяхме като гаджета, карахме се и се сдобрявахме

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички