"Той бе невероятен": Свръхемоционален Клоп - отличи 1 играч на Ливърпул, разчувствал го най-много


"Той бе невероятен": Свръхемоционален Клоп - отличи 1 играч на Ливърпул, разчувствал го най-много
Снимка: Getty Images

18622 0

Настъпи моментът Юрген Клоп и Ливърпул да се сбогуват поне до този момент. Германският мениджър бързо спечели сърцата на привържениците и върна мърсисайдци след най-атрактивно играещите и доминиращи отбори - поне през по-големия период от време, в което бе на "Анфийлд".

Той не успя да си тръгне с още една титла от Висшата лига или с още един трофей от Шампионска лига, но въпреки това всичко около раздялата е изключително емоционално - от самия наставник, през играчите и всички в клуба, чак до феновете.

Домакинство срещу Уулвърхемптън на 19 май от 18:00 часа българско време - тогава Клоп ще си каже "сбогом" с десетките присъстващи на "Анфийлд". А часове преди сблъсъка даде много емоционално интервю.

Още: Гавра! Журналистът на Роналдо направи на "пух и прах" Ливърпул и Юрген Клоп с 14 думи

Юрген Клоп за сбогуването с играчите на Ливърпул

Ван Дайк се сбогува с Клоп

В него призна за това какви емоции е изпитвал около последните занимания и колко зле се е чувствал. Освен това отличи капитана Върджил ван Дайк като един от тези, които са го разчувствали най-много с думи.

"Познавам се, аз съм суперемоционален. Бях суперемоционален тази седмица. В четвъртък (16.05) играчите направиха нещо изключително мило, като говориха за мен и за други членове на щаба, които си тръгват. Върджил се справи невероятно. Постоянно ми се налагаше да правя шеги.

Ако бях започнал да казвам какво мисля, щях да стана много емоционален. Знаех го. Никой няма да помни какво съм казал, исках да се предпазя. В неделя всичко трябва да бъде правилно. Ще говоря пред 60 хиляди и към фенове из цял свят.

Не съм мислил как точно, но да вида "Анфийлд" за последен път... Мога само да кажа, че ако не беше толкова трудно, то би значело, че сме имали кофти време заедно. Имахме чудесно време заедно, затова този ден ще е толкова труден. Това е цената, която плащаш" - каза той. Мохамед Салах пък призна, че ще поддържа комуникация с Юрген Клоп за цял живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички