Тръгва ли си от "Олд Трафорд": Силно разочаровала звезда на Юнайтед желана от богаташи


Тръгва ли си от "Олд Трафорд": Силно разочаровала звезда на Юнайтед желана от богаташи
Снимка: GettyImages

1612 0

Ал-Итихад си е поставил като цел да привлече една от големите звезди във футбола и настоящ играч на Манчестър Юнайтед – Каземиро. Това твърди журналистът от престижната френска медия „L'Équipe“ - Лоик Танзи.

Каземиро

Бразилецът от 2 години носи екипа на „червените дяволи“, а преди това се доказа като един от най-добрите дефанзивни полузащитници за състава на Реал Мадрид.

Слабият сезон за Каземиро

Отминалата кампания за халфа беше разочароваща, имайки предвид стандартите, които наложи през последните години. След отличния първи сезон, във втория Каземиро беше бледа сянка на себе си, за което "спомогнаха" и честите контузии.

Каземиро

С промените по върха в Манчестър Юнайтед все повече се твърди, че това лято ще се извършат сериозни корекции в състава и 32-годишният футболист може да е сред напускащите.

Още: Ерата "Ратклиф" започна ужасяващо: Рекордни загуби от 70 милиона в Манчестър Юнайтед

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Интерес към него не липсва. Отдавна се твърди за внимание от клубове в Саудитска Арабия, а Ал-Итихад изглежда най-заинтересован от неговите услуги.

Каземиро защити своето представяне

„В началото на кампанията аз получих приза за играч на месеца от феновете на Юнайтед. Точно след това получих контузия, при това голяма. Върнах се, отново обаче се обади същата контузия, след това пък трябваше да играя като централен защитник. Не е лесно“, започна анализа за своята игра бразилецът.

"Много контузии имаше в състава ни. Мисля, че в нито един момент треньорът не разполагаше с 25 здрави играчи. За всеки беше предизвикателство. Но разбирам критиките, те са част от играта. Подхождам с разбирателство към тях. Когато е нещо конструктивно, е добре дошло. Особено във футбола, ако играеш на високо ниво 10 години и леко понижиш представянето си, ще дойдат и нападките“, довърши Каземиро своето мнение относно сезона, който изпратиха той и клубът му. 

Още: Манчестър Юнайтед хвърли огромна оферта за младок от Евертън

Феновете на Манчестър Юнайтед в шок: Не могат да повярват за колко ще бъде продаден Дони ван де Беек

Официално: Ерик тен Хаг преподписа с Манчестър Юнайтед за още 2 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички