Юнайтед не вкара в трети пореден мач и изостана от лидерите


Юнайтед не вкара в трети пореден мач и изостана от лидерите

901 0

Манчестър Юнайтед направи 0:0 с Кристъл Палас на "Селхърст Парк" в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. В трети пореден от мач "дяволите" не можаха да вкарат гол. Миналият уикенд те завършиха 0:0 в дербито със Сити, а през седмицата записаха същия резултат и с Мидълзбро за купата на Лигата, преди да отпаднат с дузпи.

Равенството остави Юнайтед на 4-ото място, но вече с изоставане на 4 точки от лидерите Манчестър Сити и Арсенал. 

Домакините натиснаха своя противник здраво от първата минута. "Орлите" стигнаха до шанс за откриване на резултата още във 2-ата минута, но ударът на Гейл бе спасен от Де Хеа.

В 10-ата минута Боласие разтресе гредата, а две минути след това стражът на гостите се намеси прекрасно и изби топката с върха на пръстите си над вратата след удар на Дан.

Домакините стигнаха до още две много добри ситуации, като в едната Блинд бе на косъм да си вкара автогол и по чудо топката не влезе във вратата на домакините, а при другата защитата на Юнайтед едва изчисти една топка от наказателното поле в което бе настанало голямо меле.

В 32-ата минута Руни пропусна да изведе отбора си напред в резултата, след като бе изведен прекрасно от Марсиал срещу вратаря, но Хенеси го изпревари за топката.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Двадесет минути след подновяването на играта Ван Гаал реши да вкара малко острота в предни позиции и пусна Йънг на мястото на безидейния Дармиан.

В 71-ата минута Уорд центрира в наказателното поле към Кабай, който остана непокрит в малкия пеналт на Юнайтед, но от 3-4 метра не успя да вкара в опразнения ъгъл. Малко преди това пък французинът трябваше да бъде изгонен от игра заради изритана топка, но реферът не му показа втори жълт картон.

В 74-ата минута Ерера се опита да си изпроси дузпа, но реферът не му показа жълт картон за симулация, макар че в ситуацията не даде наказателен удар.Две минути след това Палас Скот Дан бе на косъм от гола, но топката премина на сантиметри покрай страничната греда.

Палас продължи да атакува и Де Хеа спаси страхотен удар на Гейл от няколко метра, а преди това Йънг със шпагат попречи на Боласие да излезе сам срещу вратаря като изби топката от краката му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички