Юрген Клоп каза честно дали иска вратаря на Барселона


Юрген Клоп каза честно дали иска вратаря на Барселона

2083 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира слуховете за интереса на клуба към вратаря на Барселона Марк-Андре тер Щеген.

"Миньоле и Тер Щеген са великолепни вратари. При нас нещата с тази позиция са много добре. Доволен съм от играта на Симон. Имаме ли интерес към Тер Щеген? Да си кажа честно: не", заяви Клоп, цитиран от Goal.com.

Припомняме, че 23-годишният вратар на каталунците неведнъж изрази недоволството си от факта, че не играе редовно и според авторитетните испански издания, той възнамерява да напусне клуба. Ливърпул бе един от възможните му пристани след това, но Клоп отрече да се интересува от сънародника си.

Тер Щеген е играч на Барселона от 2014 година. В състава на този тим той стана шампион на Испания, спечели Купата на Краля, Суперкупата на УЕФА, Шампионска лига и Световното клубно първенство.

През настоящия сезон вратарят е изиграл 12 мача във всички турнири, като е допуснал 19 мача и е записал само две сухи мрежи.

Порталът Transfermarkt.de оценява вратаря на 15 милиона евро.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички