Юрген Клоп призна, че не харесва Мадисън от Тотнъм, обясни защо


Юрген Клоп призна, че не харесва Мадисън от Тотнъм, обясни защо
Снимка: Getty Images

11248 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че не харесва полузащитника на Тотнъм - Джеймс Мадисън. Причината за това е негов мач с екипа на Лестър преди няколко години.

Мачът, превърнал Мадисън в антигерой за Клоп

Двубоят е бил срещу Манчестър Сити - основният конкурент на мърсисайдци в ерата "Клоп". Случило се е през сезон 2018/19, когато "червените" завършиха с 97 пункта, с 1 по-малко от "гражданите".

Дори не му се иска да го вижда...

Един от ключовите моменти в края на сезона беше победата на Сити над Лестър с 1:0, когато единствения гол със страхотен удар реализира Венсан Компани. А Мадисън, тогава футболист на "лисиците", не успя да му попречи и така е разочаровал Клоп.

Разказът на германеца

"В момента, в който Венсан Компани удари топката, наистина се зарадвах, че нямам инсулт. Така се почувствах. Спомням си ясно как лежах на дивана, гледах и си мислех: "Мадисън, блокирай го, затвори го", започна германецът пред "Redmen TV".

"Оттогава не харесвам Мадисън. Бях ядосан на Брендън (Роджърс), защото той трябваше да го замени - Мадисън беше уморен. Лестър игра наистина добре през първото полувреме и след това допусна гола", продължи Клоп.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

"Това е просто лично – нямам проблем с него, но когато го видя... И във финалния кръг просто предстои да го видя", допълни треньорът. А ето за какво съжалява най-много в Ливърпул Клоп. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички