"Уверен съм": Микел Артета с категоричен отговор за бъдещето си в Арсенал


"Уверен съм": Микел Артета с категоричен отговор за бъдещето си в Арсенал
Снимка: Getty Images

486 0

Мениджърът на Арсенал, Микел Артета, е много позитивно настроен към бъдещето на отбора и вероятността да подпише нов контракт с клуба. Испанският специалист има договор, който изтича следващото лято, но според различни източници, той може да удължи престоя си на "Емиратс" в най-скоро време.

Още: Мечтаният трансфер в Арсенал е факт: "Артилеристите" уредиха герой от Евро 2024

Какво каза Артета преди мача с Астън Вила

"Много съм благодарен за мястото, което заемам, за хората, с който работя всеки ден. Наистина е трудно да намериш тази хармония, доверие и вяра, която аз имам тук. Уверен съм, че ни предстоят страхотни времена и съм много развълнуван за бъдещето", сподели испанецът.

"Много е просто, те вкараха, а ние не през миналата година. В двата мача имахме огромно количество положения и трябваше да се справим по-добре, но това бе голямата разлика. Анализирахме всички детайли и утре трябва да сме по-добри. Те са наистина качествен отбор, който е трениран отлично. Когато им дадете пространство да тичат, те са феноменални, умеят да намират празните пространства и да се възползват от тях. Също така са много добри в статичните положения, именно заради това се справиха така добре през миналата година", каза Артета за мача с Астън Вила.

"Наясно сте, че не мога да говоря за играчи, които не са наши. Все още има време на трансферния пазар, всичко може да се случи във всяка една от двете посоки за всеки един от мениджърите и отборите и можете да усетите колко са натоварени нещата. Особено през последната седмица на пазара трябва да сте нащрек и да сте подготвени, защото могат да се получат определени изненади, но ние сме подготвени", коментира испанецът трансфера на сънародника си Микел Мерино на "Емирейтс".

Става напечено: Арсенал отмъква Виктор Осимен под носа на Челси с гениален ход

Клаудио Кешеру бил желан в Арсенал от Арсен Венгер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички