Венгер: Алексис Санчес не ме разочарова, напротив


Венгер: Алексис Санчес не ме разочарова, напротив

918 0

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер говори пред официалния сайт на клуба преди двубоя с Челси.

Ето какво заяви френският специалист:

Алексис Санчес

Когато привлякох Алексис Санчес, аз мислех, че той може да играе както в центъра на атаката, така и по всеки от фланговете. Второ, имах нужда от играч с борбен дух за Висшата лига, който да подсили отбора в този план. Нужен ни бе играч, готов да се бие на терена.

Трето, отборът имаше нужда от човек, способен да бяга зад гърбовете на защитниците и да владее дрибъла. Получих всичко това, не бях разочарован, а напротив - много доволен.

Месут Йозил

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Хората бяха скептични за него и през първата половина на сезона на първи план беше Алексис, а Йозил не играеше. През втората половина на сезона Йозил си върна обичайното ниво и започна да прави това, което се очалваше от него.

Този футболист има ключова роля в нашата игра, той помага на съотборниците си. Играчите от най-висока класа могат да се възползват от силните страни на своите партньори, а Йозил е един от тях. Той е природно креативен.

Оливие Жиру

Той е фантастично силен. Понякога става прекалено агресивен и аз искам да избегна това. Но пък допринесе много по отношение на техниката.

Спомнете си какъв беше, когато дойде при нас. Сега е напълно различен играч. Има техника и сила, това момче тежи 92 кг. и когато се изправи срещу вас, вие определено ще го почувствате.

Също така ценя много силата на характера му. Когато едно 20-годишно хлапе играе в трета дивизия на Франция, а после получи повиквателна от националния отбор, то определено има силен характер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички