Видео: Клоп показа мъжество, порица "Сън" за липсата на етика


Видео: Клоп показа мъжество, порица "Сън" за липсата на етика
Снимка: Getty Images/Guliver

1323 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди заканата си, че няма да говори повече с представители на английския вестник "Сън" заради жълтата новина за интимния живот на бранителя Деян Ловрен.

Изданието публикува пикантен материал, в който се твърди, че бракът на хърватина със съпругата му Анита е под сериозна въпросителна заради изневяра на палавата съпруга. Вестникът дори публикува гореща снимка, на която Анита е гола и лежи в прегръдките на своя любовник.

Запитан от германски журналист дали не говори с журналисти на "Сън" заради тази история, Клопо се усмихна и отговори:

"Ако искаш да не говоря и с теб... Смятам, че в живота има неща, които трябва да останат лични, без значение колко известна е една личност. Зная, че на вас ви е все едно. Но вестниците са 8 милиона и сега аз говоря с два по-малко, не е проблем".

Английските таблоиди са известни със своето влияние на Острова и обикновено повечето мениджъри се стараят да им се харесат.  Германският мениджър показа железни принципи и явно е твърдо решен да защитава играчите си от всякакви нападки.

 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички