За съжаление на феновете: Последните думи на Юрген Клоп в Ливърпул вече се сбъдват


За съжаление на феновете: Последните думи на Юрген Клоп в Ливърпул вече се сбъдват
Снимка: Getty Images

9124 0

Бившият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп бързо спечели сърцата на "червените" привърженици и си запази специално място в историята на клуба. Едни от последните му думи, начело на мърсисайдци, пък вече започват да се сбъдват.

Предсказанието на Юрген Клоп в Ливърпул се сбъдва

"Винаги можеш да се развиваш, но основата е абсолютно невероятна. Имаме куп младежи - те също се справиха изключително добре. Това е бъдещето на клуба. Някои ще бъдат тук, други ще бъдат отдадени под наем, трети ще бъдат продадени. Всичко това е част от начина, по който стоят нещата" - споделя германецът в края на престоя си.

Тези му думи бяха припомнени от специализираното издание Liverpoolecho часове след продажбата на Фабио Карвальо (срещу 27.5 милиона паунда на Брентфорд) и на фона на многото спекулации за други младежи в клуба.

Още: Домино ефект: Ливърпул трябва да мине през ада, за да вземе мечтания полузащитник

Ред Бул Залцбург силно желае да привлече Боби Кларк по желание на бившия асистент на Ливърпул Пеп Линдерс, който в момента води австралийския тим. Бен Доак бе спряган с престой под наем в Лестър, като Саутхемптън също го желае, но не е изключително да се стигне и до постоянна продажба.

След като Куанса и Конър Брадли се утвърдиха в първия отбор на мърсисайдци, всички вярваха, че именно Кларк и Доак са новите диаманти в "червената" академия - най-добрите там, които да изгреят в първия отбор (на 19 и на 18 години).

"Слотбол": Перфектната атака на Ливърпул - която Арне иска винаги да вижда (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички