Жозе Моуриньо категоричен: Иска звезди от Манчестър Юнайтед във Фенербахче


Жозе Моуриньо категоричен: Иска звезди от Манчестър Юнайтед във Фенербахче
Снимка: Getty Images/Guliver

2359 0

Новият мениджър на турския гранд Фенербахче Жозе Моуриньо има сериозен интерес към привличането на звездите на Манчестър Юнайтед - Каземиро и Виктор Линдельоф.

Жозе Моуриньо ги иска в състава си

Според турското издание "SporX" спортният директор на Фенербахче е провел разговор с Жозе Моуриньо и му е обещал да направи всичко възможно да вземе и двамата футболисти на "червените дяволи" това лято. Конкретно Линдельоф е сред любимците на Моу, тъй като именно той го привлече в Юнайтед през 2017 година.

Още: Хаос в Манчестър Юнайтед: Ерик тен Хаг ядосал шефовете, разкривайки клубни тайни

Моуриньо иска Казмиеро и Линдельоф във Фенербахче

Договорът на Линдельоф изтича през 2025 година, а този на Каземиро през 2026-а. Мнозина вярват, че Юнайтед няма да иска да ги остави да си тръгнат безплатно и при добра оферта би ги продал на момента.

"Червените дяволи", които завършиха осми в класирането на Висшата лига през миналата кампания 2023-24, в момента са в процес на преразглеждане на състава си. Рафаел Варан и Антони Марсиал са готови да напуснат след края на договорите си, а множество звезди вероятно ще бъдат продадени.

Разследване на "Олд Трафорд" разкри за мухъл и опасност от пожари, след като Манчестър Юнайтед сервира на гостите сурова храна

Манчестър Юнайтед иска две звезди от Европейското по футбол, единият има татуировка на Арсенал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички