Бербатов: Арсенал ще бъде много опасен, нищо не е решено


Бербатов: Арсенал ще бъде много опасен, нищо не е решено
Снимка: Getty Images/Guliver

1404 0

Димитър Бербатов заяви, че неговият тим Монако все още не се е класирал за следващата фаза на Шампионската лига. „Монегаските“ имат комфортен аванс от 3:1 срещу английския Арсенал, но българинът предупреди своите съотборници, че не бива да има подценяване. Пред „Мирър“ благоевградчанинът коментира и представянето на бившия му тим Манчестър Юнайтед“.

„Дали съм изненадан, че победихме в Лондон? Не, ние сме добър отбор и се подготвихме детайлно за този мач. Мисля, че резултатът е заслужен, но нищо не е приключило. Сега Арсенал ще бъде много опасен, защото ще се стреми да вкара повече голове.“, категоричен е Бербатов.

„Нашата цел ще бъде да ги спрем, трябва да играем, без да мислим, че имаме аванс от 3:1. Ако им подарим топката, ще страдаме. Трябва да спрем Оливие Жиру. За него това ще е специален мач, защото ще иска да поправи всички грешки, които допусна преди това“, добави футболистът.

Димитър Бербатов сподели още, че бившият му тим Манчестър Юнайтед е в труден период, но според него, Луис Ван Гаал е добър треньор и скоро ще го покаже.

„Манчестър Юнайтед страда от смяната в системата от техния нов треньор. Това не е лесно за никой отбор, особено за клуб с такава традиция в спечелването на трофеи. В момента, целта пред отбора е класиране за Шампионската лига. Луис Ван Гаал е добър треньор, просто му трябва време да се приспособи към стила на игра в Англия“, сподели Бербатов.

В момента „червените дяволи“ са на четвъртото място в английската Висша лига.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички