Лидер разкри кое е новото "чудовище" в ПСЖ след Килиан Мбапе


Лидер разкри кое е новото "чудовище" в ПСЖ след Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

46 0

Капитанът на ПСЖ - Маркиньос, говори пред медиите преди първия мач на парижани в новата Шампионска лига. Бразилецът разказа за състоянието на тима преди двубоя с Жирона от основната фаза на най-комерсиалния европейски турнир. Опитният бранител окачестви новото попълнение на гранда - Жоао Невеш, като "чудовище".

Думите на Маркиньос и "чудовището"

"За зрителите новият формат на Шампионската лига наистина е нещо хубаво. Виждат много хубави мачове между големи отбори. За играчите това са допълнителни срещи във вече натоварения календар, пълен и с мачове на националните тимове, с пътувания. Не сме експерти по календарите. Важно е да се знае какво мислят футболистите, но нашата задача е да играем и да печелим", каза бразилският защитник.

"Дембеле играе все по-освободено. Когато един играч е доволен и има доверие, всичко е лесно за него. Треньорът го харесва, клубът го харесва".

"Винаги си мечтаем да стигнем възможно най-далеч в Шампионската лига. Мисля, че моите съотборници са най-добрите в света. Искам да вярвам, че този отбор ще бъде най-добрият. Въпреки че нямаме големи имена, сме готови да търсим нещо голямо".

"Невеш е наистина чудовище. Той много бързо се адаптира към играта, към отбора. Той играе на много важна позиция в средата на терена, но е готов от първия мач с нивото, което ни показа. Въпреки че е млад, той е зрял и дойде готов при нас", похвали португалеца Маркиньос.

Още: Руснак заменя голяма звезда на ПСЖ за старта в Шампионска лига

ПСЖ обърна средняк за 4 от 4 през сезона, Дембеле блесна с 2 гола

Окончателно: ПСЖ и Килиан Мбапе ще се съдят за умопомрачителна сума пари

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички