ПСЖ преподписа с Уорън Заире-Емъри до лятото на 2029 г.


ПСЖ преподписа с Уорън Заире-Емъри до лятото на 2029 г.
Снимка: GettyImages

535 0

ПСЖ обяви преподписването с Уорън Заир-Емери за нов период. Младият французин поднови споразумението си с парижани до лятото на 2029 г. 

Специалистът по трансфери - Фабрицио Романо, припомни, че креативният футболист още през есента е постигнал споразумение с босовете за бъдещето си, но едва преди месец навърши пълнолетие. 

Новото споразумение

Сега бе използван първия удобен момент, за да се разкрие чудесната новина за парижани. Заир-Емери позира с президента Насер Ал-Хелаифи около изненадващото реми срещу Льо Авър (2:2). 

До този момент футболистът вече натрупа 70 двубоя за първия отбор, в които се отчете с 5 гола и 7 асистенции. През изминалата есен той заслужи и дебюта си за Франция и в рамките на два мача дори вкара гол. 

Талантът е национал на Франция

Чувствата на футболиста

С новия си договор младокът вече е сред десетимата най-добре платени сред парижани. Той не скри и очарованието си пред медиите, че може да продължи в любимия си клуб:

"Толкова съм горд и щастлив да продължа приключението си с клуба, в който съм от самото начало. ПСЖ е клубът от детството ми. Бих искал да благодаря на президента Насър Ал-Хелаифи, който винаги ме е подкрепял и е вярвал в мен".

Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Смел Льо Авър отложи празненствата в ПСЖ, за да изплува от дъното

ПСЖ вади немалка сума пари, и то за бразилски тийнейджър

В Реал заплатата на Мбапе ще е осезаемо по-ниска спрямо ПСЖ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички