ПСЖ се разбра с един от асовете на Манчестър Юнайтед


ПСЖ се разбра с един от асовете на Манчестър Юнайтед

1995 0

Шампионът на Франция ПСЖ продължава да натиска за трансфер на звездата на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мадрия. Според информация на местните медии, крилото вече се е разбрал за личните си условия и остава двата клуба да се разберат за сумата за правата на играча.

Английското издание "Daily Mail" разкрива детайли, като заплатата на национала ще бъде един милион евро на месец, а данъкът ще бъде поет от собствениците на парижани.

Тази заплата взима и в момента Ди Мария, като информацията се базира на факта, че бившият играч на Реал Мадрид иска да смени обстановката, след като и през миналото лято беше близо до "Парк де Пренс". Тогава обаче ПСЖ не успя да го закупи заради наложената санкция от УЕФА за неспазване на финансовия феърплей.

Трансфер на този етап обаче изглежда сложен. Манчестър Юнайтед настоява за поне 60 милиона паунда, докато от ПСЖ дават 49. В същото време в няколко интервюта Анхел Ди Мария се зарече, че няма да напуска тима и ще използва втората си година на Острова, за да покаже на какво е способен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички