ПСЖ вече може да залага и на втори Мбапе: Братята се готвят са общ дебют


ПСЖ вече може да залага и на втори Мбапе: Братята се готвят са общ дебют
Снимка: Getty Images

1333 0

Етан Мбапе, който е само на 16 години, се готви за потенциален дебют в Пари Сен Жермен заедно с брат си Килиан.

Двойна доза Мбапе от ПСЖ

Етан вече е включен в групата за мача от Лига 1, в който ПСЖ ще приеме Ница на "Парк де Пренс" в петък. Той ще се надява, че при удобно развитие на двубоя може да влезе в игра за парижани.

Талантливият тийнейджър вече влиза веднъж в игра за шампиона от Лига 1 през декември 2022 г., когато все още беше на 15 години. Тогава той участваше в приятелска среща с ФК Париж.

Освен това бе включен и в предсезонните планове на ПСЖ преди кампанията 2023/24 г. с участието при победата с 3:0 над Чонбук Хюндай Моторс  по време на турнето на клуба в Азия.

Етан Мбапе се премести в ПСЖ заедно със своя брат, носител на Световната купа през 2017 г. Той пристигна в Париж от ФК Бонди и подписа тригодишен договор през лятото на 2021 г. По-късно същата година той направи своя дебют за отбора на Франция U21. Килиан Мбапе обаче изрази вече категорично мнение, че на брат му трябва собствен път, различен от неговия.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички