Става грозно: ПСЖ ще забрани на Мбапе да се качи на отборния самолет?


Става грозно: ПСЖ ще забрани на Мбапе да се качи на отборния самолет?
Снимка: Getty Images

3526 0

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе възнамерява да си изпълни докрай договора с клуба и да си тръгне следващото лято като свободен агент. Така той ще остави парижани без дивиденти от своето напускане, при условие че те са вложили стотици милиони в него.

Ръководството на френския клуб обаче не смята да остави звездата в тима, ако той не се съгласи да удължи договора си. Мбапе възнамерява да се присъедини към своя тим на 17 юли, дата, която ще бъде ключова за неговто бъдеще.

Пет дни по-късно ПСЖ започва своето японско турне, където ще изиграе първите си мачове от лятната подготовка. В момента нападателят е във ваканция. Той възнамерява да отлети със съотборниците си за Япония, но ръководството може да му попречи, пише каталунският "Спорт".

Изданието съобщава, че клубът може да лиши футболиста от достъп до отборния самолет и да го остави в Париж. С този натиск ръководството се надява да го застави бързо да вземе решение за бъдещето си. Срещу Мбапе е имало оплаквания от шестима негови съотборници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички