"Жалка постъпка": Луис Енрике бе разкритикуван заради напускащия Навас (ВИДЕО)


"Жалка постъпка": Луис Енрике бе разкритикуван заради напускащия Навас (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1456 0

Наставникът на ПСЖ Луис Енрике отнесе сериозни критики за отношението си към Кейлор Навас, който напуска парижани след края на сезона. В неделя Килиан Мбапе обяви официално, че си тръгва от "Парк де Пренс", а малко по-късно излезе същата информация и за вратаря.

И докато Мбапе бе изпратен с почести, то Навас бе "забравен".  ПСЖ вдигна титлата в Лига 1 и Енрике поздраве Мбапе за това, което постигна с клуба.

Неуважение от Луис Енрике към Навас

Но Навас дори не бе споменат, въпреки че потвърди напускането си в Instagram предварително. "За мен беше чест да защитя тази емблемана този невероятен стадион. Все още има цели пред нас, но не исках да пропусна възможността да се сбогувам с това, което беше мой дом, написа той.

Още: Килиан Мбапе плащал на ултрасите да освиркват Неймар (ВИДЕО)

Въпреки че битката за титлата беше приключена, костариканецът не бе вкаран в игра, тъй като 22-годишният Арнау Тенас получи този шанс. Мбапе показа уважение към бившия играч на Реал Мадрид, като сподели прегръдка с него на пейката.

На другия полюс бе Енрике. Странно, но в своята пресконференция след мача Енрике заяви, че не е знаел, че това е последният домакински мач на Навас.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Запитан за това, че Навас не получава минути, испанецът просто е казал: "Не знаех, че това е последният му мач у дома". Енрике беше широко критикуван за непускането на Навас, като феновете запитаха как е възможно треньорът да не е наясно и постъпката му е жалка и недопустима. А по-рано френски журналист "изригна" и направи Килиан Мбапе на 2 стотинки.

Още: С уникална хореография и бурни освирквания: ПСЖ изпрати Килиан Мбапе към необятното (ВИДЕО)

Горчив последен спомен за Килиан Мбапе от "Парк де Пренс": ПСЖ загуби от Тулуза! (ВИДЕО)

След Килиан Мбапе: Кейлор Навас също информира, че си тръгва от ПСЖ

ПСЖ без специален жест, "загърбва" Килиан Мбапе - ясна е и истината за преговори с английски отбори

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички