Без да блести: Байерн Мюнхен удари Волфсбург с резервите (ВИДЕО)


Без да блести: Байерн Мюнхен удари Волфсбург с резервите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

389 0

Байерн Мюнхен постигна лесна победа с 2:0 над Волфсбург в мач от предпоследния 33-и кръг на германската Бундеслига. Томас Тухел даде почивка на много от титулярите си, като даде шанс на резервите да блеснат и да осигурят трите точки.

Байерн подчини Волфсбург

Двубоят стартира ударно за домакините. Още в четвъртата минута Алфонсо Дейвис пусна топка за Ловро Звонарек, който с помощ от левия страничен стълб откри за баварците.

Само 9 минути по-късно Томас Мюлер изведе Леон Горецка, който запази спокойствие и с хубав удар в долния десен ъгъл удвои преднината на тима от Мюнхен за 2:0. 

В 18' Байерн вкара и трети гол, който бе дело на нводошлия Браян Сарагоса. Неговото попадение обаче бе отменено поради засада по време на атаката на баварците.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Интересното бе, че до края на срещата тимът на Томас Тухел диктуваше играта на терена, но така и не стигна до нещо по-съществено пред противниковата врата и резултатът се запази 2:0 до самия край.

С победата Байерн продължава да е втори с актив от 72 точки - 12 зад вече осигурилия си титлата Байер Леверкузен. Волфсбург пък е на 12-ата позиция с 37 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички