Глас от Германия: Борусия Дортмунд има интерес към Илия Груев


Глас от Германия: Борусия Дортмунд има интерес към Илия Груев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1158 0

Родният национал Илия Груев направи много силен сезон с екипа на Лийдс. Полузащитникът бе на крачка от влизане във Висшата лига и добрите му изяви са спечелили интереса не на кой да е, а на Борусия Дортмунд.

Илия Груев в Борусия?

Според "sport.sky.de" и журналистът Патрик Бергер, Борусия Дортмунд следи изкъсо Илия Груев. Загубилият финала в Шампионска лига иска да укрепи позициите си в халфовата линия и вижда перфектно решение на този проблем в българина.

Още: Доживотна забрана, но и 350 хиляди: Натрапнците на финала на Шампионска лига удариха джакпота

Също така, Груев е бил лично наблюдаван от отговорника за трансферите на "жълто-черните" Свен Мислинтат във финала за влизане във Висшата лига, който Лийдс загуби с 0:1 от Саутхемптън.

Илия Груев е желан от Борусия Дортмунд

Припомняме, че Илия Груев има опит в Бундеслигата. Той стартира в местни отбори още от юношите, за да пробие в мъжкия футбол във Вердер. Тимът от Бремен продаде родния национал на Лийдс през миналото лято. Трансферната сума никога не бе официално съобщена, но според редица източници се е равнявала на около 6,5 милиона евро.

Един Терзич след загубата на Борусия Дортмунд: Единствената разлика беше, че...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички