Агентът на уволнения Алегри: Той отказа на Реал Мадрид заради Ювентус


Агентът на уволнения Алегри: Той отказа на Реал Мадрид заради Ювентус
Снимка: Getty Images

1248 0

Агентът на Масимилиано Алегри - Джовани Бранкини, разказа, че заради Ювентус клиентът му е отказал на Реал Мадрид. Вчера специалистът беше уволнен от "Старата госпожа" заради агресивно поведение спрямо журналист.

Кога Реал е поканил Алегри?

Според Бранкини испанският гранд е канил италианеца през 2021 година, а възможността да се върне в Торино е една от двете причини, накарали Алегри да отхвърли предложението.

Алегри бил предпочетен пред Анчелоти, но казал

"Ако беше подписал договора, Алегри щеше да застане начело на Реал. Всичко беше договорено, всичко. Но в крайна сметка, с болка в сърцето, той реши да не го прави. Това беше болезнено решение", разказа агентът, цитиран от "Real Madrid Info".

Две причини за отказа на италианеца

"Изникнаха две неща - семеен въпрос и предложението на Ювентус да се върне. Тези две неща съвпаднаха и той реши да не напуска Торино. Аз обявих своето решение на Хосе Анхел Санчес, винаги разговарям с него, въпреки факта, че познавам Флорентино Перес, ролите трябва да се уважават", продължи Бранкини.

Алегри е мечтаел да поеме "кралете"

"Реал е фантастичен клуб с невероятни професионалисти. Това беше мечта за Алегри и честно казано, би било голямо професионално удовлетворение и за мен, но причината, поради която той не подписа, беше толкова човешка и сериозна, че всички трябваше да я приемем.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Реал не взе веднага Карло (Анчелоти, бел.ред.), защото ситуацията с Алегри беше пълна изненада. Анчелоти щеше да остане в Евертън, но плати клаузата за освобождаване, за да се освободи. Те (Анчелоти и Реал, бел.ред.) действаха решително и директно и аз не се намесих", завършва той. А ето коя звезда на Ювентус може да премине в Англия лятото. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички