Атакуващ или дефанзивен състав вади Алегри за Ювентус - Реал?


Атакуващ или дефанзивен състав вади Алегри за Ювентус - Реал?

1614 0

Ювентус е домакин в първия двубой от полуфинала в Шампионска лига срещу Реал Мадрид, като със сигурност в Торино се надяват на победа и добър резултат в първата среща срещу действащия европейски клубен шампион.

Масимилиано Алегри обаче ще трябва да се оправя в мача без Пол Погба - лидерът на халфовата линия на "бианконерите", който е контузен и не може да играе довечера.

Това ще наложи отново включването на Перейра в стартовите 11 на 31-кратния италианския шампион, които най-вероятно ще излязат в схема 4-3-1-2.

На вратата ще е неостаряващият Джанлуиджи Буфон, в центъра на защитата - Киелини и Бонучи, а отдясно и отляво съответно Лихтщайнер и Евра.

Алегри няма да прави експерименти и в средата на терена ще видим триото Пилро - Маркизио - Видал, което се представя изненадващо добре, въпреки липсата на Погба. Перейра, закупен през лятото, ще оперира зад Тевес и Мората. За Мората това ще е първи двубой срещу първия му професионален футболен клуб.

Възможно е Перейра да отпадне от стартовия състав, а Алегри да заложи на 3-5-2, пускайки още един защитник в лицето на Барзали.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Вероятен стартов състав

Буфон, Лихтщайнер, Бонучи, Киелини, Евра, Маркизио, Видал, Пирло, Перейра (Барзали), Мората, Тевес

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички