Бенитес: Наполи се представи впечатляващо


Бенитес: Наполи се представи впечатляващо

944 0

Наставникът на Наполи Рафаел Бенитес беше видимо доволен след убедителната победа като гост над Волфсбург с 4:1 в първия четвъртфинал между двата тима в Лига Европа. Той заяви, че неговият тим се е представил впечатляващо и е изиграл един от най-добрите си мачове през сезона.

"Това беше впечатляващо представяне. Винаги съм казвал, че този тим разполага с качества, характер и професионализъм, а този път видяхме всичко това“, сподели Бенитес и добави: "Изиграхме добри страхотни мачове срещу Рома и Лацио, но не успяхме да спечелим, а срещу Фиорентина играхме лошо, но победихме с 3:0."

Въпреки категоричния успех обаче, Бенитес заяви, че футболистите на Наполи все още има върху какво да работят: "Изправихме се срещу втория най-добър тим в Бундеслигата, затова футболистите заслужават похвала. Това беше отличен мач, но още не знам дали е бил най-силният ни за сезона. Още ни липсва достатъчно опит, за да контролираме мача и да не допускаме голове. Работим върху тактиката, където можем да се подобрим още."

Реваншът между Наполи и Волфсбург е след седмица в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички