Грандът, чиято тениска Кристиано Роналдо няма никога да облече - брутална и тъжна причина


Грандът, чиято тениска Кристиано Роналдо няма никога да облече - брутална и тъжна причина
Снимка: Getty Images

11049 0

Кристиано Роналдо е защитавал цветовете на три от най-големите отбори в света - Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус. Отбелязал е стотици голове за тях и безброй пъти е отчайвал своите съперници. Не много отдавна 5-кратният носител на "Златната топка" си позволи да назове един гранд, чиято тениска никога не би облякъл.

Кристиано Роналдо адски разочарован от една постъпка

Решимостта на Роналдо да вкарва голове предизвиква страх в сърцата на опозиционни играчи, като тези на Рома, които са го молели да спре по време на четвъртфинален мач от Шампионска лига през 2007 година, когато той играеше за Манчестър Юнайтед.

Още: Без думи: Джорджина отново акцентира върху дупето си - ВИДЕО с Кристиано Роналдо изуми феновете

Кристиано Роналдо с шокиращо признание

"Червените дяволи" надиграха тотално "вълците" със 7:1 на "Олд Трафорд", преди да загубят с 1:2 на "Олимпико" в Рим. През 2018 година, малко след трансфера си в Ювентус, Роналдо споделя, че освен молбите на противниковите играчи той е получавал и заплахи от тях, което го е накарало да спре да уважава Рома като цяло.

"Когато резултатът беше 6:0 в Манчестър, ме помолиха да спра, съперник ме помоли да спра да дриблирам. Други заплашваха, че ще ме наранят. Рома? Няма играч, с когото бих разменил фланелка и да я облека за нищо на света", категоричен бе КР7 преди няколко години.

Кристиано Роналдо е звяр пред гола и винаги е бил такъв. Дори на 39 години той няма бутон за спиране. Неговата статистика от изминалия сезон е красноречива - 50 гола във всички състезания за гранда от саудитската Професионална лига Ал-Насър.

Престижното отличие, което отбягна на Кристиано Роналдо: Лени Йоро и още двама от състава на Юнайтед влизат в битка за авторитетна награда

Харемът на Кристиано преди да се задоми: Красавиците, които Роналдо омая и вкара в леглото си през годините (СНИМКИ)

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички