Има ли трансфер на Погба в Барселона? Играчът даде отговор


Има ли трансфер на Погба в Барселона? Играчът даде отговор

2374 0

Звездата на френския футбол и Ювентус Пол Погба не пожела да разкрие категорично бъдещето си, след като в Италия излезе информация, че от януари ще бъде играч на европейския клубен шампион Барселона.

Каталунците преговаряха цяло лято за него, но по различни информации "бианконерите" са отказали оферти между 80 и 100 милиона евро за най-голямата си звезда. Сега обаче трансфер в Барселона отново е на дневен ред.

"Имам ли сделка за януари с Барса? Не знам! Засега съм в Ювентус и съм концентриран върху това, да преодолеем слабия си старт. Колкото до другото, ще видим какво ще стане, сега мислите ми са другаде", сподели Погба, намеквайки че няма да говори повече за трансферните си дела.

Той все пак подчерта, че съществува вариант да остане в Ювентус за дълго време. През това лято "бианконерите" му връчиха диригентската палка в средата на терена и иконичната фланелка с №10.

"Това лято не беше точното време за мен да напускам. Като нищо може да остана в Ювентус и занапред. Засега съм щастлив да съм тук. Но нека да свърши сезонът и тогава ще видим какво ще се случи", допълни Погба пред "Telefoot".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички