Интер удари Торино с два гола на Хакан Чалханоглу (ВИДЕО)


Интер удари Торино с два гола на Хакан Чалханоглу (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

390 0

Интер спечели и домакинството си на Торино от 34-ия кръг на Серия А с 2:0, след като по-рано през седмицата си гарантира 20-ата титла след успеха над Милан с 2:1. 

Интер е шампион на Италия

В големия герой за "нерадзурите" се превърна Хакан Чалханоглу с двете си попадения в 56-ата и 60-ата минута. Той реализира второто от дузпа, а "биковете" загубиха борбата след скучното първо полувреме заради червения картон на Тамези в 49'. 

Така по възможно най-добрия начин започват празненствата на Интер по случай 20-ата шампионска титла на Италия. Те ще бъдат наградени в минутите след последния съдийски сигнал, тъй като бяха символични гости срещу Милан. 

За неделния следобед са предвидени и големи празненства в Милано, като шампионската делегация ще обиколи града с два автобуса. Преди началото на днешната среща Торино пък направи шпалир на новия шампион, който събира 89 точки на върха и има преднина от 19 пред втория Милан във временното класиране. 

Още: Димитър Пенев за мача с Интер: "Не ни интересуваха парите. Беше голяма гордост за всички - без значение ЦСКА, Левски или Славия" (ВИДЕО)

Симоне Индзаги ще бъде възнаграден подобаващо от ръководството на Интер

Недооценен треньор, смазваща защита и предупреждение за проблеми - как Интер спечели Серия А?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички