"Издънките" от Юве продължават без грешка в Шампионска лига


"Издънките" от Юве продължават без грешка в Шампионска лига

864 0

Ювентус е спечелил само 1 мач от началото на сезона в Италия и крета в дъното на класирането, но пък за сметка на това продължава без грешка в Шампионска лига. "Черно-белите" спечелиха с 2:0 срещу Севиля в Торино.

Головете за "старата госпожа" отбелязаха Алваро Мората през първото полувреме и Симоне Дзадза в заключителните минути на срещата.

През целия двубой Юве имаше тотално превъзходство и можеше да спечели далеч по-убедително. Андалусийците пък се представиха трагично и нито един път не успяха да застрашат сериозно Джанлуиджи Буфон.

Официален дебют за Юве направи Сами Кедира, който през първата част се представи чудесно, но след това силите му свършиха заради липсата на игрова практика и в края беше заменен.

Първи минути с "черно-бялата" фланелка записа и Даниеле Ругани, който се появи на терена в 88-ата мин.

В класирането торинци имат пълен актив от 6 точки, Севиля е с 3, колкото има и Манчестър Сити, който надделя като гост Борусия Мьонхенгладбах. Германците остават на дъното без спечелена точка.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички