Карлос Тевес повежда Ювентус към челото в група А


Карлос Тевес повежда Ювентус към челото в група А

1258 0

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри ще върне Карлос Тевес в стартовия състав на своя тим утре вечер, когато "бианконерите" са домакин на Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига.

Шампионите на Серия А се нуждаят поне от точка в мача, за да завършат на 2-о място в групата и да не отпаднат от турнира така, както го направиха през миналия сезон.

В момента торинци са с 9 точки - на 3 от Олимпиакос, който е 3-и. Атлетико е лидер с 12 точки и само една загуба, като тимът на Диего Симеоне ще е напълно доволен и на равенство.

Макс Алегри обаче ще заложи на възможно най-силното си нападение в опит да спечели срещата с поне 2 гола разлика, което ще прати Ювентус на върха.

За целта, Тевес ще излезе като титуляр, след като в петък беше резерва при 0:0 срещу Фиорентина. Негов партньор се очаква да е Алваро Мората, а зад тях ще оперира Артуро Видал.

Големият проблем да Алегри е защитата, след като Барзали, Ромуло и Касерес са контузени.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

И Диего Симеоне има проблем в защита, след като именно Жоао Миранда продължава на лекува контузия и като титуляр се очаква да излезе 19-годишният Хосе Хименес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички