Милан има 100 милиона евро и четири имена, с които желае да подпише


Милан има 100 милиона евро и четири имена, с които желае да подпише
Снимка: GettyImages

4439 0

Според вестник "Gazetta dello Sport" Милан ще разполага с бюджет от около 100 милиона евро за летния трансферен прозорец, като целта е да бъдат привлечени нападател, халф, централен защитник и десен бек.

Списъкът на Милан за лятото

Ерата на Стефано Пиоли приключи, Милан ще се готви за следващия сезон с нов треньор, очаква се това да е Пауло Фонсека. Той веднага ще получи трансферен бюджет от около 100 милиона евро, пари, с които ще бъдат подсилени четири позиции.

Още: В Италия възхитени от Валентин Антов: Българинът повежда Кремонезе към Серия А

Джошуа Зиркзе от Болоня е основната цел в атака, той има откупна клауза от около 40 милиона евро. За полузащитник приоритет е Юсуф Фофана от Монако, който трябва да струва около 25 милиона евро.

Игор от Брайтън е желанието да подсили сърцето на отбраната, бразилецът премина от Фиорентина във Висшата лига преди 12 месеца в сделка на стойност около 17 милиона евро.

Емерсон Роял от Тотнъм е основен кандидат за позицията на десния бек, но към момента Милан няма намерение да плати 30 милиона евро, каквото е искането на английския клуб, на "Сан Сиро" се надяват цената на бразилеца да падне през следващите месеци.

Още: Признание от Килиан Мбапе - в Италия би играл единствено за Милан

Лято 2024: Трансферите, които ЧАКАХМЕ - Реал, Барселона, Сити, Ливърпул, Арсенал, Байерн, ПСЖ, Юнайтед, Челси, Ювентус, Милан (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички