Милан пожела играч на Челси


Милан пожела играч на Челси

1311 0

Милан е близо до подписа на футболиста на Челси Хуан Куадрадо, съобщава "Скай Спортс". Фланговият нападател игра под наем в Ювентус през миналия сезон, след като не успя да се наложи във Висшата лига.

Колумбийският национал иска да продължи кариерата си в Серия А, защото иска да играе редовно Освен това Куадрадо се представяше най-добре под ръководството на Винченцо Монтела, който от това лято пое Милан. Двамата изкараха страхотен период във Фиорентина и сега може отново да работят заедно, но този път за каузата на "росонерите".

Колумбийско крило пред трансфер в Барселона

Проблемът за осъществяването на трансфера е, че Милан все още не разполага с достатъчно пари, заради забавилата се сделка за закупуването на клуба.

Очакваше се свежи пари в Милан да се влеят от продажбата на Карлос Бака, но на този етап няма развитие по въпроса. Куадрадо ще струва около 30 млн. евро на Милан. Неговият агент Алесандро Лучи в момента е в Лондон, където преговаря с Челси за договор за наем.

 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички