Милан все още без победа, новак отдалечи Фонсека от първи успех (ВИДЕО)


Милан все още без победа, новак отдалечи Фонсека от първи успех (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

262 0

Милан загуби с 2:1 от новака Парма във втория кръг на Серия А. След равенството в първия кръг "росонерите" още не познават вкуса на победата. Още във 2' Денис Ман даде аванс на домакините, а гостите изравниха в 66' чрез Кристиан Пулишич. "Дуковете" отново поведоха чрез резервата Матео Канчелиери в 77-ата минута.

Двубоят започна отлично за новака в италианския елит. Денис Ман се разписа с мощен шут след асистенция на Емануеле Валери. Първият удар за гостите пък бе чак в 20', като изпълнението на Ернандес се оказа крайно разочароващо.

Десет минути след това Ноа Окафор овладя подаване в наказателното поле, но стреля право в ръцете на вратаря. Минута след това Сузуки отрази удар и на Павлович.  До края на полувремето и двата отбора имаха шансове да вкарат гол, като във финалните минути шансовете бяха за Парма, но не се стигна до нови попадения.

"Росонерите" започнаха добре втората част. Още в началните секунди на втората част Райндерс можеше да изравни за Милан, но при рикоширалия му удар топката се отклони в напречната греда. При следващите минути Милан бе по-активен, но и Парма имаше своите шансове.

В 66' Леао комбинира по отличен начин с Тео Ернандес, след което пусна пас към Пулишич. А той на празна врата се разписа за 1:1. В 77' обаче Парма си върна водачеството, като Понтус Алмквист пусна пас към Канчелиери, който със своя шут върна преднината на "дуковете".

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички