Намери се изход от хаоса, в който Виктор Осимен сам се вкара - близо е до нов отбор


Намери се изход от хаоса, в който Виктор Осимен сам се вкара - близо е до нов отбор
Снимка: GettyImages

1721 0

Звездата на Наполи Виктор Осимен преговаря за шокиращо напускане след затварянето на италианския трансферен прозорец. Припомняме, че имаше интерес от Саудитската професионална лига и Челси към 24-годишния играч в петък, но нито един от ходовете не се осъществи.

Ал Ахли се беше споразумял с Наполи и играча за сделка, но те избраха да подпишат с Айвън Тони, за да запълнят последното си място за чуждестранен играч след късно несъгласие с италианския клуб.

В събота Фабрицио Романо разкри, че Наполи го е изгонил от отбора и че няма да бъде регистриран в последния състав на Антонио Конте в Серия А. Осимен, който се очакваше да бъде продаден от Наполи през лятото, следователно беше изправен пред много реалната перспектива да не играе състезателен футбол до януари.

Още: Ужасяващо: Давид Нерес от Наполи ограбен - пред дулото на пистолет (ВИДЕО)

Италианският вестник Gazzetta dello Sport описа ситуацията като "хаос", като носителят на "Златна обувка", който беше оценен на 200 милиона паунда от своя клуб миналата година – сега намира кариерата си на шокиращ кръстопът.

Неочакван развой около бъдещето на Осимен

Неуспехът на Наполи изобщо да се класира за европейски футжол през този сезон, както и несигурните им финанси, означава, че те отчаяно се опитват да продадат звездата на Нигерия. Сега и на двете страни е предложено решение - макар и такова, което не много биха предвидили.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Според Джанлука ДиМарцио, Осимен е в преговори с Галатасарай за преминаване към действащия турски шампион на Супер лигата Преместването е ускорено поради контузия на Икарди. Галатасарай има срок до 13 септември - крайният срок за турския летен прозорец - да завърши сделката.

Още: Шокиращо: Наполи би шута на Осимен, Лукаку поема изцяло щафетата

Според Фабрицио Романо дори вече има принципна договорка между двата клуба. Наполи е прие директно предложение за наем, без клауза за закупуване — 9-10 милиона евро заплата ще е покрита от Галарасарай.

Още: Официално: Наполи взе Скот Мактоминей от Манчестър Юнайтед

Лукаку е втори сред играчите, за които са платени най-много пари за трансфер

Стриктната диета за Ромелу Лукаку: Антонио Конте го слага под строгия режим, вкарал го в топ форма

Най-накрая: Наполи получи примамлива оферта за "бунтаря" Осимен, но тя не дойде от Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички