От днес: Богиня се моли за 2 трофея, пази се от "стара госпожа" и "вълци" - очакват се дузпи


От днес: Богиня се моли за 2 трофея, пази се от "стара госпожа" и "вълци" - очакват се дузпи
Снимка: Getty Images

1087 0

Едва ли и най-големите фенове на Аталанта са предполагали преди началото на сезона, че грубо казано две седмици преди края на кампанията ще са на финал за два трофея и ще са в битката за топ 4. Богинята обаче си заслужи място във финалите за Купата на Италия (срещу Ювентус) и за Лига Европа (срещу Байер Леверкузен).

А в Серия А отборът победи Рома в прекия мач и сега има три точки аванс пред "вълците", а и е с мач по-малко. Днес (15.05) Аталанта скача за първия трофей, като дори е в ролята на лек фаворит срещу "старата госпожа". Сблъсъкът е на "Олимпико", като ще започне в 22:00 часа българско време.

Финалът за Купата на Италия: Аталанта срещу Ювентус

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 2,70 за това Аталанта да спечели в редовното време, както и ставка от 2,80 за това "бианконерите" да се поздравят с успеха в рамките на 90-те минути. Пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,10.

Ювентус срещу Аталанта

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

А този вариант с ремито далеч не трябва да бъде отписван. Освен че се очаква много равностоен финал, то и двата им мача през този сезон приключват именно при равенство (общо четири от последните пет двубоя между тях приключват без победител).

Изглежда доста вероятно да има дузпи: Аталанта или Ювентус е с повече късмет?

Както е известно - ако не бъде излъчен победител в редовното време, ще последват две продължения от по 15 минути. Ако и след тях властва равенството между двата отбора, то изходът ще дойде по най-драматичния възможен начин - с изпълнения на дузпи.

Коефициентът на efbet за това Аталанта да победи в продълженията е 12,00 (и съответно 11,00 за това да се стигне до дузпи и Богинята да спечели), като ставката за Ювентус след продължения е напълно идентична - 12,00 (и съответно 11,00 да го стори след дузпи).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички