Постоянно критикуваният в Испания Алваро Мората с конкретна оферта от италиански гранд


Постоянно критикуваният в Испания Алваро Мората с конкретна оферта от италиански гранд
Снимка: GettyImages

916 0

Капитанът на Испания Алваро Мората ще трябва да взема важни решения относно своето бъдеще след края на Европейското първенство по футбол. В последните месеци се твърди, че Атлетико Мадрид няма желание да задържат своя нападател и търсят потенциални купувачи.

Отделно самият футболист наскоро загатна за своето желание да си продължи кариерата извън Испания, акцентирайки върху негативното отношение, което среща по стадионите в родината си.

Алваро Мората

„Трудно ми е да бъда щастлив в Испания. Без съмнение се чувствам по-добре извън моята родина. Казвал съм го много пъти. Извън пределите на моята държава хората изпитват уважение към мен. В Испания не се уважава нищо и никого“, заяви преди месец Мората относно идеята отново да заиграе зад граница.

Интерес от Милан

Още: Испания - Франция в спор за финала на Европейското: 10 особени факта + потенциални СЪСТАВИ за мача

Според италианската медия „Ла Гадзета дело Спорт“ от Милан са се свързали с 31-годишния футболист и са му предложили заплата в размер от 4 млн. евро на сезон.

Златан Ибрахимович

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

След като се разбра, че италианците са вече извън битката за подписа на Джошуа Зиркзее, Златан Ибрахимович намекна, че клубът се е насочил към друг нападател, но не даде информация за неговото име. Единствено го назова като „Господин Х“. Явно мистериозният футболист е добре познатият Алваро Мората. В контракта на играча има и освобожаваща клауза от 13 млн. евро, която от Милан са готови да платят.

Отказване от националния?

В последните години името на Мората е сред най-недолюбваните от страна на испанските фенове. Още на Европейското през 2020 година се чуваха многобройни освирквания и псувни по негов адрес, а в приятелска среща срещу Бразилия на „Бернабеу“ тази година той отново беше жертва на фенското недоволство. Тези събития със сигурност влияят и на самия нападател, който разкри, че Евро 2024 може да му е последното голямо първенство.

Още: Испания - Франция по ТВ: Къде да гледаме първия полуфинал от Европейското по футбол?

„Това може да ми е последното участие, да. Това е нещо, за което не искам толкова да говоря в момента, но е възможно“, сподели Мората за възможността това да са последните му мачове с националната фланелка.

"В Испания не ме уважават, след Европейското приключвам": Лидерът на Испания шокира с новина

Важен нападател за Испания е на линия за полуфинала на Европейското - изясни се голямо недоразумение

Героят на Испания я класира на полуфинал на същия стадион, на който блестя баща му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички