Сагата около бъдещето на Федерико Киеза продължава - не знае дали иска в Ювентус или Рома


Сагата около бъдещето на Федерико Киеза продължава - не знае дали иска в Ювентус или Рома
Снимка: Getty Images

1390 0

Италианските грандове Рома и Ювентус са на прага на сделка за Федерико Киеза на стойност 20 милиона евро плюс допълнителни бонуси, но играчът все още не може да реши дали иска трансфер, като той има последната дума, съобщава "Sky Sport Italia".

Бъдещето на Киеза е несигурно

Италианският национал има договор до юни 2025 г., но подновяването му е малко вероятно, тъй като новият треньор на Ювентус, Тиаго Мота, не го включва в своите тактически планове. "Бианконерите" също така бързат с продажбата, за да може да използва средствата за привличането на полузащитника на Аталанта, Теун Коопмайнерс.

Още: Квадво Дуа си пожела Лудогорец да го продаде в Серия А

 Федерико Киеза не знае какво иска

Поради това те са намалили цената до 25 млн. евро, включително бонусите, и се стремят да завършат трансфера към Рома възможно най-бързо. Според информацията, Киеза се колебае, тъй като предпочита клуб, който участва в Шампионската лига.

В същото време, "Relevo" информира, че Киеза би искал да продължи кариерата си в чужбина. Рома има шанс, както и друг италиански клуб, готов да направи инвестиция, но Киеза не иска да бърза с решението.

Сега, след като цената е определена, тя може да привлече интереса на Байерн Мюнхен, Наполи, Милан или отбори от Висшата лига.

В навечерието на най-важния мач на Белгия: Свързват Ромелу Лукаку с нов отбор - отново в Серия А

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички