Сърцето надделя над парите: Пауло Дибала каза "НЕ" на 75 милиона и остава в Рома


Сърцето надделя над парите: Пауло Дибала каза "НЕ" на 75 милиона и остава в Рома
Снимка: Getty Images

931 0

Аржентинската звезда Пауло Дибала изненада футболната общественост, когато реши да откаже предложение за заплата от 75 милиона евро от Ал Кадисия и да остане в Рома. Решението му беше повлияно от емоционални сцени и последни мигове на размисъл, които го накараха да следва сърцето си и да продължи кариерата си на "Стадио Олимпико", съобщи Фабрицио Романо.

Спекулациите за трансфера се разгорещиха, след като Дибала обяви, че се сбогува с Рома и дори резервира полет за Саудитска Арабия, където му беше предложена огромна заплата от 25 милиона евро на сезон за три години. Той пропусна дори фотосесията на Серия А, което подсказваше, че трансферът е почти сигурен.

 

Още: След първия си мач: Тиаго Мота строши рекорд в Ювентус, датиращ от 1998 година

Въпреки това, след емоционално сбогуване с съотборниците си в тренировъчната база в Тригория, Дибала решава да остане верен на Рома. Според Sky Sport Italia, сцените на раздяла с играчи като Леандро Паредес и Едоардо Бове, както и подкрепата от феновете, са били решаващи за промяната му. Също така, съветите от семейството му и нежеланието на съпругата му Ориана и майка му да се преместят в Саудитска Арабия са оказали значително влияние върху неговото решение.

Рома все още не е приела офертата от Ал Кадисия, оценена на 3 милиона евро плюс бонуси, като Даниеле Де Роси, бившият капитан на клуба, подчертава, че решението е изцяло в ръцете на Дибала и че клубът остава на първо място.

Бивш капитан на Барселона влиза в "клуба на пенсионерите" в Серия А

Ювентус започна ударно с новия си треньор за старт на сезона в Серия А (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички