Уникална драма в Серия А: Милан бие със спасена дузпа в 96-ата (ВИДЕО)


Уникална драма в Серия А: Милан бие със спасена дузпа в 96-ата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guiliver

1950 0

 

Уникална драма беляза началото на сезона в италианската Серия А, след като устременият към нов живот и просперитет Милан спечели с 3:2 двубоя си срещу амбициозния тим на Торино на "Сан Сиро".

Винченцо Монтела все пак направи успешен дебют начело на "росонерите", а бившият "дяволо" Синиша Михайлович за малко не разочарова предишния си отбор с героичен резултат.

Карлос Бака доказа на ръководството и всички фенове, че напълно правилно са го задържали през лятото, въпреки засиления интерес по време на трансферния прозорец. Колумбийският стрелец наниза хеттрик с попадения в 39-ата, 50-ата и 62-ата минута, а Белоти се разписа за гостите в 48-ата и 90-ата.

Големият герой за Милан обаче бе невръстният вратар Джанлуиджи Донарума - откритието на италианския футбол миналия сезон - след като спаси дузпа в 96-ата минута и попречи на Белоти също да направи хеттрик, с който щеше да осигури зрелищното 3:3.

Така "биковете" останаха без успех над Милан в 17 поредни мача, а кампанията за Монтела започна инфарктно, но все пак с победа.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички