Ювентус, Ювентус, Ювентус, Ювентус! (ВИДЕО)


Ювентус, Ювентус, Ювентус, Ювентус! (ВИДЕО)

1195 0

Италианският хегемон Ювентус записа победа с 1:0 над Сампдория като гост в мач от 34-ия кръг на Серия А, а трите точки официално направиха "старата госпожа" шампион за уникалния 4-и пореден път.

Единственото попадение в срещата дойде през първото полувреме. В 32' Лихтщайнер беше изведен по дясното крило, а той нахлу към наказателното поле и с ляв крак центрира отлично в пеналта, където Видал с глава реализира и донесе титлата на своя тим.

Това е рекордна 31-а титла за "бианконерите", чиито фенове обаче броят и двете, които им бяха отнети по време на скандала "Калчополи".

Масимилиано Алегри със сигурност пък е най-щастливият в лагера на шампионите, след като опроверга всички анализатори, които вещаеха срив в Ювентус с напускането на Антонио Конте. За него това е втора титла в Италия след тази с Милан през 2011 година.

Ювентус има 79 точки и 4 кръга преди края на шампионата няма как да бъде настигнат. в момента разликата с Лацио е 17 точки, а тази с Рома - 18.

Сега в Ювентус спокойно могат да насочат вниманието си към сблъсъците в Шампионска лига срещу Реал Мадрид.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички