"Вълците" ще разопаковат подаръка срещу паднала "стара госпожа": Богиня се моли зад ъгъла


"Вълците" ще разопаковат подаръка срещу паднала "стара госпожа": Богиня се моли зад ъгъла
Снимка: Getty Images

677 0

Все по-близо сме до края на италианската Серия А и макар отдавна да е ясно, че Интер ще спечели шампионската титла, то интригата в челото на класирането далеч не е приключила. Италианските грандове получиха голям подарък - допълнително място, което дава право на участие в Шампионска лига догодина (първите пет отбора се класират).

Големият сблъсък на кръга в Серия А: Рома срещу Ювентус със залог "Шампионска лига"

Рома ще опита да грабне подаръка, а за целта ще трябва на всяка цена да вземе трудния мач с Ювентус, защото Аталанта дебне от шестата позиция с две точки пасив, но и мач по-малко. "Старата госпожа" е с три поредни мача без победа, като е спечелила само един от последните си осем шампионатни дуела (и само два от последните си цели 13 мача в Серия А).

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 2,85 за това "вълците" да вземат така важния мач на "Олимпико", както и ставка от 2,65 за победа за Ювентус и край на неприятната серия. Съответно пък пазарът за четвърто поредно равенство в мач на "бианконерите" е оценен на 3,10. Срещата ще се състои днес (05.05) от 21:45 часа българско време.

След суперсезона за Болоня отборът почти със сигурно ще играе в Шампионска лига за първи път в историята си. Ювентус се считаше за сигурен в топ 4, но ако продължи с кошмарната си серия от резултати, скоро дори може да се окаже извън топ 5 (има 65 точки - шест повече от Рома). Цели три от последните пет мача между тези опоненти приключват при напълно идентичен краен резултат - 1:0 за домакина (два пъти Ювентус и веднъж Рома). Другите два пък излъчват гол/гол, а единият приключва при зрелищното 4:3 за Юве - точно на "Олимпико".

Аталанта се готви за чудо в Италия

Рома срещу Ювентус с голям залог

Богинята ще се моли за успех в полза на Ювентус, защото след това ще е с два мача по-малко от Рома и само две точки пасив. При този развой още на следващия ден (06.05) ще има шанса да изпревари "вълците". За целта ще трябва да спечели гостуването си на Салернитана.

Коефициентът на efbet да съумее да го стори е 1,38, докато ставката за домакинска победа е 7,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,20.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички