Деклан Райс: Вкарах хубав гол, но искам да реализирам повече


Деклан Райс: Вкарах хубав гол, но искам да реализирам повече
Снимка: Getty Images/Guliver

2089 0

Деклан Райс призна, че желае да вкарва още голове след европейския си дебют за Уест Хем. Халфът направи изключителен солов рейд, за да се разпише при успеха с 2:0 като гост на Динамо Загреб в Лига Европа.

„Чуковете” вече имаха превес след гол на Михаил Антонио, но голът на национала на Англия бе изключителен, тъй като пробяга над 60 метра с топка в крака, преодолявайки Доминик Ливакович.

„Тези дрибли са част от моята игра, знам, че мога да ги правя често. Получих пас, елиминирах играч и продължих да бягам, защото знаех, че ще ме стигне. Трябва да мислиш бързо и всичко е инстинктивно. Замислих се, че ако не шутирам няма да вкарам. Бях късметлия, че топката влезе във вратата”, каза пред клубната телевизия Райс.

Антонио откри актива на лондончани в 22-ата минута на „Максимир”, след като вкара в опразнената врата на Динамо след пас назад от Кевин Теофил-Кетърин.

„Да започнем с победа в Европа е много добре и всички момчета са доволни. Това е чудесен опит за нашия клуб и знаем, че тези мачове са важни. Искаме да вземем максимален брой точки и да продължим напред. Сега играем с Рапид Виена, но преди това с Манчестър Юнайтед, така че фокусът ни е в Англия към този момент”, завърши Деклан Райс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички