Кирил Десподов влезе от пейката и ПАОК възкръсна в Лига Европа - спаси се от резил


Кирил Десподов влезе от пейката и ПАОК възкръсна в Лига Европа - спаси се от резил
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

863 0

Гръцкият гранд ПАОК, заедно с Кирил Десподов в състава си, се спаси от резил, завършвайки драматично 2:2 с Виктория Пилзен у дома на "Тумба" в мач от третия кръг от основната фаза на втория по сила европейски турнир - Лига Европа. Българинът се включи като резерва и изигра 25 минути, като се отчете и с асистенция за първия гол на "черно-белите".

ПАОК и Десподов се спасиха в Европа

Още: Кошмар: И автоджамбази ударили по Кирил Десподов

Виктория Пилзен бе много близо до попадение още в третата минута, като дори реализира такова чрез Принс Квабена Аду. Голът обаче не бе признат, тъй като ганайският нападател бе в положение на засада.

Половин час игра след началото на срещата чехите все пак излязоха напред в резултата. Принс центрира превъзходно към наказателното поле, където Милан Хавел овладя топката и със силен удар я прати в горния ляв ъгъл за 0:1.

В 39-ата минута Виктория Пилзен удвои аванса си. Отскочила топка попадна в краката на Матей Видра, който я пое и я изстреля към вратата за 0:2. В 70-ата минута гостите останаха с 10 души след втори жълт картон на Сампсън Дуе.

В 84-ата минута ПАОК се възползва от численото си превъзходство и върна един гол. Кирил Десподов пое топката на границата на наказателното поле и центрира към Тарик Тисудали, който отблизо вкара и даде надежда на отбора си.

Кирил Десподов и компания все пак спасиха точката в сетния миг. В третата минута от добавеното време Абдул Раман Баба от близка дистанция засече пас на Мади Камара и донесе равенството на "двуглавите орли".

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Още: Слух или реалност? Шестима замесени в комарджийския скандал - казаха кой загубил 50 000 лв

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички