Трансфер! Слабият футбол на Манчестър Юнайтед премина и на европейската клубна сцена


Трансфер! Слабият футбол на Манчестър Юнайтед премина и на европейската клубна сцена
Снимка: GettyImages

1000 0

Манчестър Юнайтед продължава да не намира своята идентичност и през този сезон, а кампанията на тима в Европа започна изключително слабо, но все пак без поражение. "Червените дяволи" поделиха точките с Твенте в динамичен двубой, завършил 1:1 на "Олд Трафорд". 

Английският гранд държеше под контрола си събитията у дома и водеше след първото полувреме след гол на Кристиан Ериксен, но от герой той се превърна в грешник, подарявайки гол на Твенте в 67' за крайното 1:1. 

Нидерландският тим започна уверено срещата с висока преса, което попречи сериозно на изнасянето на топката на домакините. Въпреки това те постепенно овладяха центъра и затегнаха обръча около вратата на своя гост. Логичното се случи в 37', когато Дало получи топката в наказателното поле, тя му беше избита, но падна на крака на Ериксен, който с фантастичен, техничен удар реализира за 1:0. 

След попадението "червените дяволи" пропуснаха няколко пъти да решат срещата, а в 67' Ериксен "закопа" собствения си труд, след като подари топката на Ламерс дълбоко в половината на своя тима, а играчът на Твенте нахлу в наказателното поле и разпечата вратата на Онана, чиято реакция при гола също не беше от необходимата класа. 

 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Очаквайте подробности! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички