Алмерия - Барселона по ТВ: Къде да гледаме спора от Ла Лига?


Алмерия - Барселона по ТВ: Къде да гледаме спора от Ла Лига?
Снимка: GettyImages

2218 0

Барселона ще гостува на Алмерия в една среща без много значение тази вечер. Тя е част от 36-ия кръг, който е междинен преди последните два. 

Барселона се изправя срещу последния

Един срещу друг се изправят вторият и последният във временното класиране, които дори са с ясни съдби - Алмерия изпада, след като се спаси миналия сезон, а Барселона вече си гарантира достигане до груповата фаза на Шампионска лига. 

Трябва да се отбележи, че каталунците шокиращо загубиха последното си гостуване на Алмерия с 0:1. Това се случи в началото на 2023 г., а след това Барселона победи с 3:2 като домакин през настоящата кампания. 

В сряда на пресконференция Шави похвали съперника и го определи като труден, във форма и с добри футболисти. Легендата днес не може да разчита на Балде, Гави, Гюндоган и Де Йонг. 

Къде да гледаме битката

Срещата в четвъртък вечер е насрочена за 22:30 часа българско време и ще може да я проследите в ефира на "Макс Спорт 4". Всичко най-интересно около Барселона четете в SportLive.bg!

Още: Краен срок притеснява Барселона, може да провали мечтани трансфери

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Шави коментира казуса "Витор Роке" и назова причината да не играе по-редовно за Барселона

Шави обясни какво трябва да подобри Ламин Ямал и защо Роналд Араухо и Виктор Роке не играха при Барселона 2:0 Реал Сосиедад

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички